Politică de confidențialitate


     Politica de confidențialitate descrie informațiile pe care le colectăm, cum sunt acestea folosite și care sunt practicile Spațiul Ro în ceea ce privește securitatea informațiilor.
     Pentru utilizarea acestui site este necesar să citiți și să acceptați aceste reguli în totalitate. Vizitarea în continuare a acestui site presupune că sunteți de acord cu aceste reguli.

     Colectarea informațiilor
     La efectuarea unei comenzi pentru obținerea unor servicii oferite de Spațiul Ro, vă cerem următoarele informații cu caracter personal:
• numele și prenumele
• adresa completă
• numere de telefon
• adresa de e-mail
• codul numeric personal

     Dacă veți contacta departamentul de suport tehnic vă putem solicita informații legate de adresa dvs. IP, sistemul de operare folosit, tipurile de programe sau alte detalii de ordin tehnic ce ne pot ajuta în rezolvarea solicitării dumneavoastră.
     La vizitarea site-ului nostru, vom colecta în mod automat adresa dvs. IP, ora și data vizitei, tipul browserului folosit cât și paginile pe care le-ați accesat. Aceste informații sunt doar inregistrate, nu se procesează și nu se trimit unor terțe persoane. Este posibil să plasăm un cookie ce va facilita identificarea dumneavoastră ca și vizitator frecvent sau client la revenirea pe site-ul nostru.

     Confidențialitatea și securitatea datelor personale
     Spațiul Ro certifică faptul că respectăm drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distantă cu modificările ulterioare.
     Toate datele și informațiile furnizate de clienți și colectate de Spațiul Ro, atât la momentul inregistrării pe site, cât și ulterior, sunt absolut confidențiale. Aceste date sunt necesare și vor fi folosite exclusiv în scopul furnizării serviciilor noastre (confirmarea comenzilor, notificări, expedierea facturilor).
     Nu vom dezvălui nici una din informațiile dumneavoastră personale de identificare altor persoane sau companii, exceptând următoarele cazuri:
• în baza unei solicitări oficiale din partea autorităților;
• dacă o persoană sau companie achizitionează compania noastră;
• unor terțe părti ce efectuează servicii în numele nostru (precum procesatorii de plăti electronice), dar care fac subiectul unui contract de protejare a informațiilor confidențiale.

     Confidențialitatea se extinde și asupra fișierelor, email-urilor, bazelor de date sau a oricăror alte informații incărcate sau create pe serverele Spațiul Ro.
     În cazul plății cu card Visa sau Mastercard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemul de procesare aprobat de Visa sau Mastercard și nicio informație despre card nu ajunge la noi. Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizatori, de a modifica conținutul site-urilor fără a avea acest drept sau de a afecta performatele serverelor va fi considerată ca o tentativă de fraudă și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva celor responsabili.

     Serviciile noastre nu sunt disponibile minorilor (persoane ce nu au împlinit vârsta de 18 ani).

parteneri