Despre noi!

Spatiul.Ro în permanenta dezvoltare a afacerii!

Despre Compania Noastră

Spatiul Ro s-a conectat la piața de servicii ISP în 2007. Ne-am impus prin capacitate tehnică superioară, soluții pe care te poți baza și promptitudine. Avem o misiune bine definită: să asigurăm simplitate în servicii și soluții up-to-date la prețuri competitive.

Ne bazăm pe o infrastructură nouă, care beneficiază constant de upgrade. De asemenea, ne bazăm și pe suportul partenerilor noștri, unii dintre cei mai importanți producători de hardware și software din domeniu.

  • Cine suntem

    Găzduim peste 30000 de domenii și avem un portofoliu de clienți extrem de variat oferind solutii personalizate in functie de cerintele acestora.

  • Ce facem

    Punem accent pe piața românească și oferim suport pentru site-uri de prezentare, publicații digitale, blog-uri și magazine online.

Datacenterul nostru

Data center-ul Spatiul Ro (AS50939) este localizat în Iași (România) și corespunde unor standarde ridicate, menite să asigure fiabilitate si performanțe tehnice înalte. Rețeaua electrică este alimentată din puncte diferite de transformare și este asigurată de stabilizatoare de tensiune, generator de electricitate și UPS-uri în fiecare rack.

Climatizarea oferă o temperatură constantă de 22 de grade. Securitatea este asigurată de o firmă privată, iar data center-ul beneficiază de supraveghere video. Conectarea la Internet este asigurată de 4 provideri: GTS, Interlan, Ronix, RETN si Hurricane Electric prin trasee diferite de fibră optică. Avem astfel o capacitate sporită de a face față la spike-uri de trafic neprogramate.

parteneri