Licente si Servicii

Oferim licente cPanel si WHMCS

Deasemenea servicii de antispam profesionist si gazduire DNS.

Licente disponibile prin Spatiul Ro

Licenta de cPanel pentru servere dedicate la pretul de 150 ron/luna + tva pentru serverele gazduite in datacenterul nostru (cumpara). In cazul VPS-urilor se comanda direct pe site cand achizitionati si VPS-ul.

Licenta Softaculous pentru servere dedicate la pretul de 120 ron/an + tva pentru serverele gazduite in datacenterul nostru (cumpara). In cazul VPS-urilor se comanda direct pe site cand achizitionati si VPS-ul.

Licenta WHMCS cu branding se poate comanda accesand urmatorul link.

Servicii aditionale

Vă putem oferi un serviciu profesionist de antispam ( SpamExperts ) pentru căsuțele dvs. de email. Acest serviciu poate opri 99% din spam-uri, viruși, atacuri tip phishing și malware având filtre speciale ce învață constant amenințările nou apărute. Serviciul este disponibil pentru toți clienții și costă 50 RON / an + tva per domeniu distinct. ( comanda )

Gazduire DNS pentru un singur domeniu pe serverele noastre cu redundanta la pretul de 20 ron / an + tva ( comanda ).

Oferim conturi ENOM gratuite si independente de firma noastra la preturi incepand cu $10.5 / domeniu .com . Pentru a cumpara trebuie sa faceti depozite de minim $100 in contul enom prin credit card sau paypal. Totul se opereaza direct la enom si nu prin noi, deci nu va facturam. (comanda )

parteneri